četrtek, 4. oktober 2012

TDF objavlja izid LibreOffice 3.6.2

Berlin, 4. oktobra 2012 – The Document Foundation (TDF) objavlja izid  LibreOffice 3.6.2 za Windows, MacOS in Linux, ki odpravlja napake in hrošče ter nadalje izboljšuje stabilnost programa za uporabo v poslovnih okoljih. Najboljši brezplačni in prosti pisarniški paket vseh časov hitro postaja de facto standard za migracije na brezplačne pisarniške pakete, zahvaljujoč hitro naraščajočemu naboru funkcionalnosti in izboljšani medopravilnosti z lastniškimi programi.
Naraščajoče število uporabe LibreOffice v zasebnih in javnih podjetjih je pokazatelj izboljšav, ki jih je v nekdanjo kodo vnesla TDF, skupaj z več kot petstotimi razvijalci, ki se osredotočajo na stabilnost in kakovost (poleg vznemirljivih novih funkcij).
Zadnja znana javna uprava, ki je izvedla migracijo na LibreOffice, je Limerick, tretje največje mesto na Irskem, kjer je LibreOffice zdaj na vseh 450 namizjih, ki se uporabljajo na šestih glavnih lokacijah mesta, vključno s tremi javnimi knjižnicami, gasilci, mestnim muzejem in mestno galerijo umetnosti.
Skupnost, zaslužna za LibreOffice, se bo zbrala v Berlinu na drugi konferenci LiboCon od 17. do 19. oktobra. V treh dneh bodo predstavniki podjetij in prostovoljci razpravljali o svojih izkušnjah, se drug od drugega učili duhu, zvestem tej skupnosti.
Registracija za konferenco se zaključi 8. oktobra. Če se nam želite pridružiti, se registrirajte na naslednjem naslovu: http://conference.libreoffice.org/registration.
LibreOffice 3.6.2 je na voljo za takojšen prenos z naslednje povezave: http://sl.libreoffice.org/prenosi/. Razširitve za LibreOffice so na voljo na naslednji povezavi: http://extensions.libreoffice.org/extension-center.
Zapisniki sprememb se nahajajo na http://download.documentfoundation.org/libreoffice/src/bugfixes-libreoffice-3-6-2-release-3.6.2.1.log (popravljeno v 3.6.2.1) in http://download.documentfoundation.org/libreoffice/src/bugfixes-libreoffice-3-6-2-release-3.6.2.2.log (popravljeno v 3.6.2.2).

Ni komentarjev:

Objavite komentar