četrtek, 5. december 2013

Mednarodni lov na hrošče v LibreOffice 4.2

Berlin, 5. december 2013 – The Document Foundation objavlja Mednarodni lov na hrošče v LibreOffice 4.2 (angl. LibreOffice 4.2 International Bug Hunting Session), ki se prične 6. decembra in zaključi 8. decembra. V teh treh dneh bodo oz. bomo prostovoljci s celega sveta preizkušali beta izdajo LibreOffice 4.2 in iskali hrošče in regresije. Slovenske uporabnike predvsem prosimo za pozornost na poslovenjeni vmesnik in pomoč.

LibreOffice 4.2 bo izšel konec januarja 2014 s številnimi novimi funkcionalnostmi (https://wiki.documentfoundation.org/ReleaseNotes/4.2/sl) in množico odpravljenih hroščev. Skupnost se trudi narediti to izdajo za eno najboljših v zgodovini tega brezplačnega in prostega pisarniškega paketa.

Pridružite se nam v tem lovu na hrošče; prostovoljci prenesite različico LibreOffice 4.2 Beta 2, ki je na voljo na mestu http://www.libreoffice.org/download/pre-releases/.

Mentorji bodo na voljo vsaj med 08:00 UTC in 22:00 UTC, dosegljivi pa bodo na kanalu IRC (irc://chat.freenode.net/libreoffice-qa) in dopisnem seznamu QA (Zagotavljanje kakovosti).

Podrobnosti o Mednarodnem lovu na hrošče v LibreOffice 4.2 so v angl. zapisani na https://wiki.documentfoundation.org/BugHunting_Session_4.2.0.

Ni komentarjev:

Objavite komentar